Wilujeng sumping di Toptag

Salaku produsén produk RFID anu berpengalaman, kami nawiskeun produk anu pangsaéna.

NAHA MILIH KAMI

  • Toptag sales team can provide professional suggestions for your customized need. We provide free samples for your testing.

    LAYANAN ADÉLIKASI LUCU

    Tim penjualan Toptag tiasa nyayogikeun saran propésional pikeun kabutuhan khusus anjeun. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun uji coba anjeun.

  • Toptag constantly optimizes the production process, reduce production costs, and improve production efficiency, to provide customers with good quality and cheap products.

    HARGA KOMPETITIF

    Toptag teras-terasan ngaoptimalkeun prosés produksi, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan kualitas saé sareng produk murah.

  • more than 20 years production experience, 2000 staffs, 10 R&D teams and 20 high standard production lines for cards and tags. Toptag dedicates in R&D, producing and sale of RFID products and RFID solution.

    Profésional ngalaman

    langkung ti 20 taun pangalaman produksi, 2000 staffs, 10 tim R&D sareng 20 lini produksi standar standar kanggo kartu sareng tag. Toptag dedicates dina R&D, ngahasilkeun sareng penjualan produk RFID sareng solusi RFID.

Populér

Solusi RFID

Kami nyayogikeun sababaraha jinis tags RFID pikeun aplikasi anu béda. Kami ngembangkeun produk RFID anyar numutkeun kabutuhan pelanggan ...

  • Assets Tracking

    Transponder Toptag ngabantosan mastikeun dilacak kalayan lancar sareng ngirangan karugian, bari ningkatkeun manajemén saham sareng kagancangan ngolah. Tag RFID tanpa kontak pasip ningkatkeun kagancangan sareng akurasi kumpulan data, ngajantenkeun ngalacak langkung épéktip bari nambahan akurasi.

  • RFID Laundry management

    Ngagunakeun téknologi RFID pikeun sacara efektif ngatur seprei komérsial atanapi swasta, baju atanapi tikar, ngaoptimalkeun inventarisasi sareng ngirangan kasalahan manusa dina prosés cuci sareng tagihan. Toptag ngagaduhan hubungan jangka panjang sareng Hilton, Marriot.

  • Tickets for Event & Entertainment

    Teknologi acara nirkabel parantos janten standar dina festival musik luhur di nagara éta, kalayan para penggemar kalayan bangga ngagem gelang RFID sapanjang taun sapertos lencana ngahormat. Toptag ngagaduhan kerjasama sareng seueur festival sapertos festival Rio, SnowGlobe Music Festival dll.

  • RFID Healthcare

    Toptag parantos Ngahijikeun téknologi canggih pikeun ngatur unggal aspek tina pangalaman kasehatan dina lingkungan anu unik dina fasilitas Podomoro - manajemén datang, ngalacak aset sareng ngawaskeun kaayaan, jasa lokasi real-time, tagihan sareng katengtreman pikiran.

  • Access Control

    Kalayan puluhan taun pangalaman dina ngembangkeun solusi kontrol aksés anu kuat pikeun aksés fisik sareng logis, Toptag dipercaya ku organisasi sareng pamaréntah pikeun nyayogikeun solusi kaamanan sareng perlindungan anu teu tiasa ditandingi.

  • Vehicle management

    Tag RFID ngamungkinkeun sistem pikeun ngaidentipikasi kendaraan janten éléktronik dikenal tina jarak méterna. Kandaraan tiasa diparios sacara otomatis, dibarengan ku beban anu diidentifikasi. Éta tiasa diparios deui sakumaha gampangna. Kalayan pitulung ahli, RFID tiasa nyayogikeun cara dipercaya pikeun ngaidentipikasi rupa-rupa kandaraan, tempatna kana situs khusus atanapi ka daérah khusus dina situs, ogé biasa dianggo pikeun ETC atanapi manajemén Parkir.

  • RFID Animal Management

    Méré tag ingon-ingon sareng RFID tiasa janten pakakas penting dina gudang senjata patani pikeun ngaidentipikasi unggal sato dibarengan ku silsilah sareng inpormasi médisna. Dokter hewan ayeuna ngadorong sadaya sato rumah tangga dilacak nganggo RFID dina raraga nyiptakeun sistem pikeun ngaidentifikasi sato piaraan anu leungit sareng dipanggihan.

  • RFID on Metal

    Transponder RFID-on-metal tiasa dina rupa-rupa pelacak asét sareng aplikasi industri anu langkung jembar. Aplikasi utama nyaéta pelacak aset dina server sareng laptop di pusat data IT, kontrol kualitas manufaktur industri sareng manufaktur, perawatan pipa minyak sareng gas, sareng tabung gas, pelacak alat, pelacakan senjata, sareng kontrol kualitas alat médis.

  • Financial Security

    Ayeuna, naha di EC sareng kartu kiridit, kartu KTP pribadi, paspor atanapi kartu asuransi kasihatan, data disimpen dina seueur chip RFID, ku bantosan aplikasi anu cocog, data pribadi ogé tiasa dibaca ku hidep ku telepon pinter. Kartu Blokir RFID Toptag nawiskeun panyalindungan anu dipercaya pikeun maca data anu teu sah dina kisaran frekuensi 13,56 MHz.

saha kami

Perusahaan urang didirikeun taun 2008 sareng dua kantor utama anu aya di Hong Kong sareng Shenzhen, Cina. Parusahaan urang diadegkeun ku sakelompok jalma gairah jeung kreatif kalayan dagang RFID euyeub tur pangalaman pabrik. Perusahaan kami khusus dina sababaraha tag RFID sareng labél kalayan bentuk sareng bahan anu béda. Tag kami dibasajankeun frekuensi handap dugi ka frékuénsi ultra-luhur, anu seueur dianggo dina bidang NFC, pamayaran seluler, kontrol aksés, manajemén ranté suplai, manajemén inventarisasi, manajemén gudang & logistik, manajemén ingon ingon jeung sajabana. 

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

Mitra urang