Wilujeng Ka Toptag

Salaku produsén produk RFID anu ngalaman, kami nawiskeun produk pangsaéna.

SAHA NU PILIH US

  • Tim penjualan Toptag tiasa masihan saran profésional pikeun kaperluan ngaropéa.  Kami nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun.

    SERVIS KASIHAN

    Tim penjualan Toptag tiasa masihan saran profésional pikeun kaperluan ngaropéa. Kami nyayogikeun conto gratis pikeun anjeun.

  • Toptag terus-terusan ngoptimalkeun prosés produksi, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, pikeun nyayogikeun palanggan sareng kualitas anu saé sareng murah.

    HARGA KOMPETITI

    Toptag terus-terusan ngoptimalkeun prosés produksi, ngirangan biaya produksi, sareng ningkatkeun efisiensi produksi, pikeun nyayogikeun palanggan sareng kualitas anu saé sareng murah.

  • leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, 2000 staf, 10 tim R&D sareng 20 jalur produksi standar luhur pikeun kartu sareng tag.  Toptag ngahaturanan dina R&D, ngahasilkeun sareng ngical produk RFID sareng solusi RFID.

    Profesional berpengalaman

    leuwih ti 20 taun pangalaman produksi, 2000 staf, 10 tim R&D sareng 20 jalur produksi standar luhur pikeun kartu sareng tag. Toptag ngahaturanan dina R&D, ngahasilkeun sareng ngical produk RFID sareng solusi RFID.

Kasohor

Solusi RFID

Kami nyayogikeun rupa-rupa jinis rfid tag pikeun aplikasi anu béda. Urang ngembangkeun produk RFID anyar nurutkeun kabutuhan customer ...

  • Aset Nyukcruk

    Transponder Toptag ngabantosan mastikeun traceability lancar sareng ngirangan karugian, bari ningkatkeun pangaturan saham sareng kecepatan ngolah. Tag RFID tanpa pas hubungan ningkatkeun laju data sareng akurasi, sahingga nyukcruk langkung saé bari ningkatkeun katepatan.

  • Manajemén Lauk RFID

    Ngagunakeun téknologi RFID pikeun sacara efektif ngokolakeun linér komérsial atanapi pribadi, ageman atanapi mat, ngaoptimalkeun inventori sareng ngirangan kasalahan manusa dina ngumbah sareng prosés tagihan. Toptag gaduh hubungan jangka panjang sareng Hilton, Marriot.

  • Tikét pikeun Acara & Hiburan

    Teknologi acara nirkabel parantos janten standar di festival musik luhur nagara, kalayan peminat kalayan bangga ngagem wristbands RFID taun-taun sapertos lencana penghargaan. Toptag kagungan gawé bareng sareng seueur festival sapertos festival Rio, Festival Musik SnowGlobe jsb.

  • Perawatan Kaséhatan RFID

    Toptag gaduh Ngahijikeun téknologi canggih pikeun ngatur unggal aspék pangalaman kasehatan dina lingkungan unik tina fasilitas kaséhatan - manajemén pengunjung, pangimeutan sareng ngawasi syarat, jasa lokasi real-time, tagihan sareng perdamaian pikiran.

  • Aksés aksés

    Kalayan dekade pangalaman dina kamekaran solusi kontrol aksés anu kuat pikeun aksés fisik sareng logis, Toptag dipercaya ku organisasi sareng pamaréntahan pikeun nyayogikeun solusi kaamanan sareng perlindungan anu teu terbatas.

  • Manajemén kendaraan

    Tag RFID ngamungkinkeun sistem pikeun ngaidentipikasi kendaraan anu dikenalkeun sacara éléktronik ti jarak jauh. Kandaraan bisa dipariksa sacara otomatis, bareng jeung beban anu dikenalkeun. Aranjeunna tiasa dipariksa deui sakedik deui. Kalayan pitulung ahli, RFID tiasa nyayogikeun cara anu dipercaya pikeun ngidentipikasi rupa-rupa kendaraan, ngalacakana ka situs khusus atanapi ka daérah anu khusus dina situs, umum ogé dianggo pikeun manajemén ETC atanapi Parkir.

  • Manajemén Sato RFID

    Meta tegalan ternak sareng RFID tiasa janten alat anu penting dina arsenal patani pikeun ngaidentipikasi unggal sato babarengan inpormasi sareng inpormasi médis na. Para ahli veteran ayeuna nyorong sadayana sato rumah tangga supados tiasa dilacak nganggo RFID supados nyiptakeun sistem pikeun ngenalkeun piaraan anu leungit sareng dipendakan.

  • RFID dina Logam

    RFID-on-metal transponders tiasa aya dina sajangkauan pelacak aset sareng aplikasi industri anu langkung lega. Aplikasi utama nyaéta nyukcruk aset dina server sareng laptop di pusat data IT, kontrol kualitas manufaktur industri sareng manufaktur, pangropéa pipa minyak, gas, sareng tabung gas, pelacak alat, pelacak senjata, sareng kontrol kualitas médis.

  • Kaamanan Keuangan

    Dinten ayeuna, naha dina kartu EC sareng kiridit, kartu KTP pribadi, paspor atanapi kartu asuransi kasehatan, data disimpen dina seueur chip RFID, kalayan bantosan aplikasi anu cocog, data pribadi ogé tiasa disembunyikeun kalayan dibaca ku telepon pinter. Kartu Blok RFID Toptag nawiskeun panyalindungan anu dipercaya ngalawan maca data henteu sah dina sajumlah frekuensi 13,56 MHz.

saha urang

Perusahaan kami didirikan taun 2008 kalayan dua kantor utama anu perenahna di Hong Kong sareng Shenzhen, China. Pausahaan kami diadegkeun ku grup jalma anu gairah sareng jalma kreatif kalayan dagang RFID anu sugih sareng pangalaman manufaktur. Perusahaan kami khusus dina sagala rupa tag sareng labél RFID kalayan bentuk béda sareng bahan. Tag kami kisaran ti frékuénsi low dugi frekuensi tinggi-ultra, anu seueur dianggo dina lapangan NFC, pamayaran mobile, pang aksés aksés, manajemén ranté suplai, manajemén inventaris, neundeun & manajemén logistik, manajemén ingon-ingon. 

  • /tentang Kami/
  • /tentang Kami/
  • /tentang Kami/

Mitra Mitra urang